Informatii cu privire la numarul de consumatori finali ce au fost deconectati de la rețelele de gaze naturale pe parcursul anului 2020

În conformitate cu prevederile pct.83(10) al Legii cu privire la gazele naturale nr. 108  din  27.05.2016, SRL ”Chișinău-gaz” în calitate de Operator al sistemului de distribuție Vă informează că au fost deconectaţi de la reţelele de gaze naturale pe perioada anului 2020, pentru încălcarea tehnicii securității - 477 locuri de consum și 917 locuri de consum la solicitarea furnizorului.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm consumatorii  să se asigure că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care consumatorii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale și să apeleze la numărul de telefon 904.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1304
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale