Instituirea Ghișeului unic. Strategia noastră – succes prin cooperare.

În scopul optimizării relațiilor cu clienții, în cadrul SRL ”Chișinău-gaz” a fost creat Ghișeul Unic, în conformitatate cu Ordinul Nr. 26 din 15.01.2018, prevederile Legii Nr. 161 din 22.07.2011 privind implementarea ghișeului unic în desfășurarea activității de întreprinzător și a Legii nr 108 din 27.05.2016 cu privire la gazele naturale.

Ghișeul Unic funcționează după principiul eficientizării fluxului de informație, care permite clienților obținerea actelor permisive în termenii rezonabili stabiliți, fără implicarea directă a acestora în colectarea actelor necesare efectuării anumitor lucrări. Ghișeul Unic reprezintă un mecanism creat pentru facilitarea procedurilor de conectare primară a locului de consum, instalarea/ schimbarea/ reinstalarea echipamentelor de masurare și a instalațiilor de gaze, reamplasarea gazoductelor, coordonarea proiectelor, etc.

Funcționalitatea ghișeului Unic este administrată astfel încât serviciile prestate solicitantului, începând cu recepționarea cererii până la obținerea unui rezultat final să fie obținute într-un singur punct de deservire.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale